След успехите на България по време на Европредседателството и във

...
След успехите на България по време на Европредседателството и във
Коментари Харесай

Спас Гърневски: От ГЕРБ лекуваме всичко това, което БСП съсипаха за 64 години

След триумфите на България по време на Европредседателството и във външната политика, стигаме до заветните 120 милиарда лв. Брутният вътрешен продукт. Българска социалистическа партия ги стяга чипика чипика там, че когато управническата ни стратегия се извърши през 2021 година, тогава няма по какъв начин да не последват още два мандата на ГЕРБ, с цел да излекуваме всичко в тази страна, която те унищожиха в продължение на 64 години. Това разяснява в утринния блок на Българска национална телевизия националният представител от

,,Не желая да бъда министър-председател или какъвто и да е министър. Искам да бъда човек, който като върви по улиците, да вижда усмихнати хора'', добави Гърневски.

,,БСП влиза в кондиция, тъй като това ръководство е банкрутирало изцяло. Диагнозата е ясна'', съобщи от своя страна националният представител от Българска социалистическа партия Александър Симов.

,,Госпожа Нинова изясни ясно своите причина да не отиде там, а точно - противоречие с поддръжката за Истанбулската конвенция'', изясни Симов решението на Корнелия Нинова да не взе участие в конгреса на ПЕС в Лисабон.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР