След успеха на Mi 11 Lite 5G, Xiaomi реши, че

...
След успеха на Mi 11 Lite 5G, Xiaomi реши, че
Коментари Харесай

Новият Xiaomi 11 Lite 5G NE - елегантен и изтънчен в цветове и с екстри за всеки

След триумфа на Mi 11 Lite 5G, Xiaomi реши, че би трябвало да отговори на продължаващия интерес към модела и сътвори Xiaomi 11 Lite 5G New Edition, който е още по-чаровен, моден и атрактивен.
 Xiaomi 11T, 11T Pro и какви са измененията в новите флагмани на компанията
Xiaomi 11T и 11T Pro - какви са измененията в новите флагмани

Пълен пакет екстри на налична цена

Най-важните спецификации - батерията, камерата и продуктивността, остават същите или много сходни, само че Xiaomi внася в новия си телефон многообразие от цветови гами, които биха паснали на всеки консуматор.

Те включват черен трюфел, синя дъвка, прасковено розово, ментово зелено и снежно бяло - като последният несъмнено сграбчва окото, създавайки усещане за блещукащ сняг.
 Снимка 553559

Матовият свършек и блестящите оттенъци освобождават гърба от неприятните пръстови отпечатъци и вършат модела подобаващ за най-различни случаи и типове консуматори.

Дизайнът е на много високо равнище - корпусът е пълен единствено 6.8 милиметра, а тежестта на апарата е едвам 158 грама, което е с един грам по-малко от това на Mi 11 Lite.

Лицето на 11 Lite 5G NE е формирано от 6.55-инчов AMOLED екран с Full HD+ резолюция, до 90Hz периодичност на освежаване и поддържа HDR10+ и Dolby Vision.
 Снимка 553554

С две думи, предната страна е също толкоз въздействаща и стилна, колкото е и цветният тил, което е необичайност при моделите от междинен клас, какъвто е Xiaomi 11 Lite 5G NE.

Дебелината на рамките към екрана е сведена до най-малко, а целостта му се нарушава само от 20-мегапикселовата селфи камера в горния ляв ъгъл.

Задната камера е същата като при Mi 11 Lite 5G и разчита на 64-мегапикселов основен датчик, осем-мегапикселова камера с обсег от 119 градуса и пет-мегапикселова камера за макро фотоси.
 Снимка 553552

Камерата печели и от редица софтуерни усъвършенствания, нощен режим, портретни фотоси и съвсем всичко, което оферират и хай-енд флагманите - 4К видеозаснемаме, Dual Video, Slow Motion и така нататък

Xiaomi 11 Lite 5G NE обаче е надалеч по-достъпен от тях, само че без да прави никакъв компромис нито с дизайна, нито с екстрите.

Процесорът Snapdragon 778G е изцяло задоволителен даже за игри, макар че е позициониран една стъпка под SD 780G, който зарежда Mi 11 Lite. Но тази разлика надали ще бъде регистрирана на процедура.
 Снимка 553553

Батерията още веднъж е с 4250mAh и поддържа бързо зареждане с до 33W.

Xiaomi 11 Lite 5G NE е предопределен за хора, които желаят да получат допустимо най-хубаво качество против парите си, само че държат телефонът им да е изкусен и образно, да притегля погледи и поражда въпроси.
 Redmi Note 11, Note 11 Pro и Note 11 Pro+ - какво оферират новите налични модели на Xiaomi
Новите Redmi Note 11 модели са мъчно устоими

Страхотен баланс сред качество и цена

Ето по този начин разнообразието от цветове, олекотеният корпус и постоянните спецификации отварят врата към необятен кръг от евентуални консуматори. А цените, започващи от 799 лева, вършат телефона елементарен и наличен избор.

Смартфонът Xiaomi 11 Lite 5G NE е разполагаем в формалната партньорска мрежа на Xiaomi. Повече информация за модела може да намерите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР