След успеха на „Честита смърт“ от 2017 г., Джесика Рот

...
След успеха на „Честита смърт“ от 2017 г., Джесика Рот
Коментари Харесай

Джесика Рот полива Честита нова смърт на Свети Валентин

След триумфа на „ Честита гибел “ от 2017 година, Джесика Рот се завръща на огромен екран, с цел да се опита още веднъж да избяга от гибелта. Печалбите от първия филм на поредицата на режисьора Кристофър Ландън надвишиха близо 5 пъти изразходения за снимането му бюджет от 4,8 млн $, като от продажба на билети прибра над 122 милиона. „ Честита гибел “ генерира необятно утвърждение и от критиците, а ето, че идната година хорър приключенията на Трий ще ни притеглят към киносалоните точно на Свети Валентин.

Очакванията към „ Честита нова гибел “ са огромни, поради позитивните мнения, които си завоюва пионерът на франчайза. Трейлърът към продукцията към този момент направи международната си премиера, само че предизвестяваме – в случай че към момента не сте изгледали първата лента, пропуснете промо клипа, с цел да не попаднете на бомбастичната доза спойлери в него.

Какво ще се случи? След като съумя да се измъкне от омагьосания кръг, в който с всяко духване на свещичките за рождения й ден, Трий се сблъскваше със своя палач, преживявайки момента още веднъж и още веднъж, тя още веднъж става жертва на времева клопка и за следващ път ще би трябвало да открие самоличността на нарушителя, поставил живота й на карта. Според синопсиса, този път в целия микс ще са забъркани и някои от най-хубавите другари на изиграното от Джесика Рот момиче, което в допълнение ще ускори напрежението пред екрана.

„ Честита нова гибел “ носи и известни опасности със себе си. Предвид традицията, която Холивуд откри през последните години – да търси продължения на сполучливи филми единствено с цел да се облажи от зрителския интерес, само че без да предлага първокласен артикул в подмяна, немалка е вероятността втората лента от поредицата на Ландън да се сведе само до мъчително повтаряне на познатата ни към този момент история. Дали режисьорът ще съумее да преодолее този синдром, ще разберем на 15 февруари, когато и ние ще можем да се поздравим от кинозалата с „ Честита нова гибел “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР