След упреците на феновете, че коремът на Теа Минкова не

...
След упреците на феновете, че коремът на Теа Минкова не
Коментари Харесай

Теа Минкова, показа наедряло коремче

След упреците на почитателите, че коремът на Теа Минкова не е задоволително огромен за интервала от бременността, в който тя се намира, тя въпреки всичко реши да им покаже, че са в неточност, видя HotArena.

Истината е, че годеницата на Наум Шопов – младши няма по какъв начин да има голям стомах на този стадий, защото към момента поддържа физическа интензивност и се старае да хапва най-вече здравословно. В този ред на мисли – Теа не качва непотребни килограми, а единствено толкоз, колкото е належащо за износването на едно крепко бебче.

„ 5 месеца! В този интервал от бременността съм, в който: Сутрин – едвам си проличава, че съм бременна. Обяд – почва лекичко да се загатва. Вечер – става нещо ужасно “, написа в сторито със фотографията си бъдещата госпожа Шопова.

Брюнетката сподели също, че понякога оставя здравословния режим на страна и си разрешава яде тестени закуски или пък да прибавя към бърканите си яйца кренвирши.

В собствен влог бъдещата майка също призна, че в първите три месеца е имала по-вълчи вкус, който с навлизането в четвъртия се е нормализирал.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР