След цяла година преговори Силвена Роу е успяла да се

...
След цяла година преговори Силвена Роу е успяла да се
Коментари Харесай

Силвена Роусе пребори за собствено шоу

След цяла година договаряния Силвена Роу е съумяла да се пребори за лично кулинарно шоу по Би Ти Ви. Шеф готвачката се похвали тази седмица, че приготвя ново предаване, което ще тръгне в ефир от февруари следващата година. Освен готвене, в него ще има и лайфстал детайли.

Фамозната пловдивчанка е сключила контракт с малкия екран за два тв сезона, в които ще се излъчва нейното ново кулинарно шоу. То ще започва идната пролет, ще продължи до началото на лятото, а по-късно ще се завърне в ефир от есента, като е планувано да се излъчва до Нова година. При задоволително добър рейтинг обаче не е изключено договорът й да бъде възобновен за още няколко сезона. В предаването ще се издават предписания от кухнята на Силвена Роу, ще се канят известни персони като посетители на готвачката и по този метод кулинарията ще бъде освежена с нотки начин на живот. „ Още сме малко в загадка, още нямаме име, само че ще е в действителност нещо доста забавно ”, сподели началник готвачката пред Би Ти Ви. Минути по-късно обаче призна, че „ името го имаме, но... малко по малко ”.

Още преди година русокосата кулинарка съобщи през профилите си в обществените мрежи, че желае да прави свое шоу по Би Ти Ви. Тогава тя разгласи и неговото име – „ Глад ме гони ”, което по-късно смени с „ Гони ме апетит ”. Силвена даже прикани почитателите си да пишат до малкия екран с молба да й дадат личен ефир отвън присъединяване в „ Мастършеф ”. По-късно се оказа, че сходна концепция не е била обсъждана с малкия екран, а думите й, които най-вероятно са били непринудено изречени по време на включването онлайн в обществените мрежи, бяха разчетени като самобитно изнудване на малкия екран от страна на готвачката. Вместо обаче да й размахат пръст за безогледно хвърлените й в общественото пространство хрумвания, в Би Ти Ви очевидно са ги приели съществено и са я поканили за договаряния. Този миг съответства с покана от страни на продуцента от Нова тв Маги Халваджиян, който искаше госпожа Роу да стане ко водеща на „ Забраненото шоу на Рачков ”. Тя отхвърли офертата, само че не пропусна да заяви за нея в общественото пространства, като по този метод в допълнение си подвигна акциите. И ето, че година по-късно топ готвачката може да се похвали, че ще е водеща на своето мечтано шоу. Дали то ще се споделя „ Глад ме гони ”, както беше възнамерявала, ще стане ясно в идващите месеци.

Това ще е второ подред независимо кулинарно шоу за Силвена в Би Ти Ви. Преди време тя направи „ Щипка сол ” – план с невисок рейтинг, който изкара единствено един сезон в малкия екран. Няколко години по-късно пловдивчанката бе поканена в журито на „ Мастършеф ” на мястото на италианеца Лео Бинки. Този път опитът се оказа сполучлив – в компанията на сътрудниците си Андре Токев и Петър Михалчев готвачката стана същинска звезда. Догодина обаче, както „ Уикенд ” към този момент писа, „ Мастършеф ” няма да се излъчва. Проектът е краткотрайно замразен, удостовери неотдавна самата Силвена. Тя не знаела повода за прекъсването му, само че чака предаването да се върне на екран след година-две. Дотогава русокоската ще се занимава със личен видеоканал, който се популяризира през интернет, и ще работи в новото си шоу.

Колегата й Андре Токев също прави свое шоу в Би Ти Ви – следващ сезон на „ Ловци на храна ”. От журито на „ Мастършеф ” само Петър Михалчев към този момент стои настрана от малкия екран. Още преди време „ Уикенд ” писа, че той е изтощен от обществени изяви и няма нищо срещу да си вземе отмора от тях, с цел да се концентрира над личния си бизнес.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР