След цял ден очакване, феновете на тениса и тези на

...
След цял ден очакване, феновете на тениса и тези на
Коментари Харесай

Новак с първи думи след скандала: Господ гледа всичко

След през целия ден очакване, почитателите на тениса и тези на сърбина Новак Джокович узнаха какво счита той за цялата обстановка към него.

„ Господ гледа всичко! Моята благословия е духовна, а тяхната – материална “, това е написал Новак в известие до брат си Джордже, което той прочете пред медиите в Белград.
Още по тематиката:

На брифинга присъстваше и бащата на Ноле – Сърджан Джокович, който анонсира, че Новак не е в ареста в Австралия, а в пандиза.

„ Що се отнася до крайния излаз, има три разновидността. Едната е да оставиш Новак да си признае грешката и да се унижи пред целия свят поради собствен огромен пропуск. Вторият е да го депортираш назад, само че тогава остава въпроса дали ще върнат всички тенисисти с сходен вид документи. И третото е – Австралия потвърждава, че е по-голяма от Господ и в действителност ги интересува по какъв начин Новак би се върнал. Те приказват за хигиената на най-хубавия състезател в света, а го изтезават и го слагат в отвратителни условия. Вярвам, че съдът е самостоятелен и ще вземе вярното решение “, сподели още братът на Новак Джокович на особено проведен брифинг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР