След триумфа на българските спортисти по време на Олимпиадата в

...
След триумфа на българските спортисти по време на Олимпиадата в
Коментари Харесай

Световният шампион на 1500 м Християн Стоянов се готви за победа

След триумфа на българските спортисти по време на Олимпиадата в Токио, в края на месеца още веднъж насочваме взор към златото - този път с помощта на забележителните и вдъхновяващи качества и упорита работа на нашите параатлети.

Бегачът  Християн Стоянов , който броени дни след 23-ия си рожден ден ще се състезава за повторно на пистата на 1500 м., несъмнено се откроява. Той приключи на 7-мо място през 2016 година, само че след това стана европейски първенец през 2018 година, а година по-късно взе за България златото от международното състезание в Дубай.

Впечатляващото му показване през последните няколко години, мотивацията и последователността му в това да преодолява компликациите по пътя към върха, както и стремежът му да поддържа здравословен режим на хранене и метод на живот, са измежду аргументите той да бъде поканен да се причисли към група от над 150 известни международни спортисти, подкрепяни от Herbalife Nutrition.



„ Подобно на всички българи, аз съм извънредно горделив от това, което нашите спортисти реализираха тази година. Отдавна не сме имали толкоз високи оценки и по тази причина моята и отговорността на останалите сътрудници параатлети е още по-голяма. Положихме оптимални старания по време на подготовката и в този момент ще дадем всичко от себе си, с цел да реализираме допустимо най-високите резултати. За мен рецептата да станеш първенец е от няколко основни съставки - да бъдеш подкрепян абсолютно от околните и треньорския си екип, да работиш интензивно, с цел да преодолееш личните си граници, да направиш нужните жертви, да бъдеш старателен в подготвителния развой и, несъмнено, да се грижиш за себе си оттатък пистата. За мен последното значи да повеждам здравословен метод на живот, като изключително значимо е уравновесеното хранене. Именно по тази причина с наслада одобрих предлагането да стана един от посланиците на Herbalife Nutrition. Вече няколко години техните хранителни артикули са част от режима ми и мога да потвърдя какъв брой добре се отразяват на тонуса и формата ми “, споделя Християн и прибавя, че „ през последните месеци, заради връщането на пистата и сериозната подготовка за надпреварите този сезон, имах привилегията да употребявам и първият артикул на българския пазар от противоречивата серияH24 “.



Сред огромното многообразие от артикули, които Herbalife Nutrition ще дава на извънредно сполучливия състезател, е известният въглехидратно-електролитен разтвор CR7 Drive. Той е актуален състезателен артикул, без никакви изкуствени подсладители, лек на усет и по формула, осигуряващ три основни съставния елемент за положително показване: усъвършенствана хидратация, витамин В12, който способства за естественото протичане на метаболизма и производството на сила. Продуктът е създаден дружно с футболната звезда Кристиано Роналдо, и способства за поддържането на издръжливостта при дълготрайно физическо натоварване, както и усилва усвояването на вода по време на подготовка.

С това партньорство Християн се причислява към група от повече от 150 спортисти и тимове от целия свят, които Herbalife Nutrition с горделивост спонсорира. Някои от най -вълнуващите международни спортисти и тимове са посланици на марката Herbalife Nutrition. Много от тях се доверяват на марката и продуктите на Herbalife Nutrition за поддържане на положителната си форма и употребяват продуктите преди, по време и след тренировки и надпревари като част от питателните си режими.

Още от ОЩЕ СПОРТ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР