След това обаче Минчев уточни: Нека да видим какъв ще

...
След това обаче Минчев уточни: Нека да видим какъв ще
Коментари Харесай

Минчев: Металните решетки в парламента ще бъдат премахнати без обжалвания

След това обаче Минчев посочи: " Нека да забележим какъв ще е размерът на глобата, тъй като може да е в най-малък или в по-висок размер. Това също постоянно има значение при взимане на решение дали да се апелира обещано разпореждане ".

Минчев уточни и началото на проблема – Той датира от януари, когато при митинга на „ Възраждане “ имаше пробив в сигурността.

На въпрос кой носи отговорност за слагането на решетките, Минчев изясни, че съгласуването се прави от основния секретар на Народното събрание. 34 хиляди лв. е разходът по вътрешно компенсиране, посочи ръководителят на Народното събрание.

По думите му има доста механически въпроси в Народното събрание, които не доближават до ръководителя, само че този проблем е сериозен и е трябвало да се знае. Минчев беше безапелационен, че не е бил известен, че има решение за слагане на такива железни порти с решетки и ги е видял, след му е била изпратена фотография. " Аз съм ръководителят на Народното събрание и нося отговорността. При всички случаи ще ги премахнем. Надявам се всичко това да остане единствено неприятен спомен ", сподели още той.

На въпрос за поставените заграждения на жълтите павета в региона на Народното събрание, Минчев посочи, че те се слагат по отношение на оповестени митинги и по-късно се отстраняват. " Ще приказваме с защитата да бъдат отстранени ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР