След това, няколко седмици по-късно, Къмингс казва, че е открила,

...
След това, няколко седмици по-късно, Къмингс казва, че е открила,
Коментари Харесай

Една майка избра училище извън мрежата за безопасност от COVID. Никой не е защитил детето й от учителя

След това, няколко седмици по-късно, Къмингс споделя, че е разкрила, че учителят е изпращал известия на 16-годишната й щерка, с цел да предложи пари за фотоси с очевиден полов темперамент. Учителят беше задържан и Къмингс научи, че преди този момент е бил упрекнат в обезчестяване на дете.

Къмингс не знаеше това, когато децата й започнаха да посещават Second Chance Academy, само че учебното заведение нямаше акредитация, нито утвърждение от страната и никой да не надзирава учителката, на която тя оставяше децата си всеки ден.

„ Ако знаех това, в никакъв случай нямаше да платя парите си, с цел да отидат там “, сподели Къмингс. „ Наистина усещам, че направих огромна неточност. “

Second Chance попада в категорията на учебни заведения отвън мрежата в Луизиана, които работят съвсем без контрол. Официално известни като „ недържавни учебни заведения, които не търсят утвърждение от страната “, множеството са домашни учебни заведения, които обслужват едно семейство. Но някои, като Second Chance, са физически образователни заведения с десетки възпитаници.

Днес учебно заведение...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР