След точно 965 Футболист №1 на България за 2014 г.

...
След точно 965 Футболист №1 на България за 2014 г.
Коментари Харесай

Владо Стоянов след завръщането: Все едно за първи път играех футбол

След тъкмо 965 Футболист №1 на България за 2014 година Владислав Стоянов се завърна на терена. Той записа 90 минути при загубата на Лудогорец II от Хебър с 0:3.

Естествено, в този мач не резултатът бе най-важното нещо, а влизането в игра на перничанина. Той претърпя цели 8 интервенции, кариерата му бе пред преустановяване, а даже неговият крайник можеше да бъде ампутиран.

Всичко това обаче към този момент е в предишното. 32-годишният Стоянов показа пред „ Меридиан мач” насладата си от завръщането.

"Все едно съм на 16 години. Истината е, че чувството бе необичайно. Първи формален мач от толкоз време… През първото полувреме мислех единствено за протичащото се на терена, само че и за здравословното си положение. Но ето, че няма проблеми, даже и 24 часа след цялостните 90 минути, които записах против Хебър.

"Наистина се усещах все едно за първи път играя футбол въобще. Чувството беше доста прелестно, напрежението беше доста огромно, само че се веселя, че съумях да се завърна. Независимо от головете, щастлив съм, че съумях да изиграя мача, да се усещам добре и чисто физически да завърша мача здрав, без проблеми. "

„ Дори докторите се учудиха на моята непримиримост и воля, само че аз съм положителен човек и постоянно съм гледал позитивното. Казах им още първия ден, че ще се завърна. Това, което ми даваше сили, несъмнено е жена ми, която беше до мен при всяка обстановка. Също по този начин желая да благодаря на управлението на Лудогорец и на притежателите, които не са ме оставили и за един ден. Във всеки един миг някой от управлението ми е звънял, помагал с каквото може. Не съм оставен на произвола на ориста, тъй че им благодаря. Също по този начин на моите другари, които ме поддържаха. И на тях желая да благодаря. Това ми даваше мощ да продължа напред и да се завърна, защото за мен футболът не е единствено работа, а пристрастеност. Футболът е една игра и аз още веднъж желая да изпитвам удоволствието от нея ", сподели Стоянов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР