След тежко и продължително боледуване вследствие на COVID-19, тази нощ

...
След тежко и продължително боледуване вследствие на COVID-19, тази нощ
Коментари Харесай

Пиарът на БСП Васил Самарски загуби битката с COVID-19

След тежко и дълготрайно боледуване в резултат на COVID-19, тази нощ е умрял пиарът на Българска социалистическа партия и Корнелия Нинова Васил Самарски. Тъжната новина оповести във Facebook неговата сестра.

" Моят свят се срина...Братчето ми загуби борбата с подлия вирус. Васенце доста ще ми липсваш...Обичам те!!! Светлина да е по пътя ти! ", написа рано тази заран Славка Самарска.



 Васил Самарски поема Пресцентъра на Българска социалистическа партия Виж още

Васил Самарски е роден на 4 ноември 1969 година в Казанлък. Той е магистър по стопанска система и ръководство на промишлеността в УНСС. Създател е на радио " Вис виталис " и телевизия Пресс ТВ - Казанлък. От 1995 година е ръководител на Народно читалище " Искра-1860 " в Казанлък, а 1998 година става създател и шеф на локалния спектакъл " Любомир Кабакчиев ".

Пет мандата е бил общински консултант от Българска социалистическа партия в Казанлък, като два от тях и ръководител на Общинския съвет (от 1995 до 2015 г.).

Преди да поеме пресцентъра на Българска социалистическа партия, Васил Самарски беше медиен консултант на Корнелия Нинова.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР