След тазгодишния сезон на екстремното предаване Сървайвър“ двама от участниците

...
След тазгодишния сезон на екстремното предаване Сървайвър“ двама от участниците
Коментари Харесай

Край на любовната история след Survivor: Ганка и Ванко се разделиха?

След тазгодишния сезон на рисковото предаване „ Сървайвър “ двама от участниците демонстрираха освен това от другарски взаимоотношения. Фитнес инструкторът Ванко и ИТ специалистката Ганка в началото споделиха, че са в доста положителни другарски връзки, само че очевидно по-късно нещата са прераснали в освен това. През април месец Ванко разгласява видео с изложение „ Отговорът “, в което двамата се прегръщат на фона на огън в планината.

Виж още: И Тита бързо не помни Недко: Поп-фолк дивата откри нова огромна обич

Малко по-късно влюбените гълъбчета демонстрираха, че са дружно и на морето, радвайки се на един на различен и на плажа. В изявление фитнес инструкторът показа, че Ганка е първата жена, на която подарява цвете, което приказва единствено по себе си какъв брой е значима за него.

Виж още: ТОП гъзария с мирис на нарга: Ето къде разпускат Златка Райкова и Карен

Е, тази година станахме очевидци на значително раздели и разводи, тъй че не бихме се учудили на нищо към този момент. През последните месеци двамата не качват никакви общи фотоси, а единствено обособени и то от разнообразни места. Двамата се занимават с разнообразни специалности, затова влюбените могат просто да прекарват време и настрана един от различен. Надяваме се връзката им да не се е изчерпала единствено за няколко месеца – би било доста тъпо.

Изображение: https://www.instagram.com/vanko_pumprun/, https://www.instagram.com/ganka.stateva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР