След сватбата на принц Хари и Меган Маркъл миналия месец,

...
След сватбата на принц Хари и Меган Маркъл миналия месец,
Коментари Харесай

Дейвид Бекъм, Меган Маркъл и кралица Елизабет - неочаквано добра комбинация

След сватбата на принц Хари и Меган Маркъл предишния месец, нощес, 26 юни, Дейвид Бекъм още веднъж участва на събитие дружно с представители на кралския двор . Той бе измежду гостите на банкет в Бъкингамския замък, на който се раздадоха премиите от надпреварата Млад Лидер, проведено от Елизабет Втора.

 Снимка 364990

Футболистът не пропусна да показва жанр с типичен, леко втален костюм в тъмносиньо . С усмивката си пък съумя да болести и кралицата, която не скри удовлетворението си, че Бекъм е измежду гостите на формалното събитие.

 Снимка 364991

След това някогашният състезател на Манчестър Юнайтед зае мястото си измежду публиката, с цел да наблюдава награждаването. А на първия ред се открои и херцогинята на Съсекс Меган Маркъл . За втората си публична поява в компанията на кралицата в границите на две седмици тя изневери на Givechy и заложи на Prada.

 Снимка 364994

Отново телесни тонове, още веднъж голи плещи. Този пък рецензиите към Маркъл бяха ориентирани към грима й , който мнозина сметнаха за прекален . Очевидно гримьорите на Маркъл не са пестили руж и хайлайтър.

 Меган Маркъл с следващ казус за кралския двор
Меган Маркъл с следващ казус за кралския двор

Какво я направи неповторима този път

Но пък къдриците й до известна степен прикриваха блестящите й бузи . Кралица Елизабет малко се отклони от обичаните си ярки цветове с рокля с флорални претекстове и наложителните бели ръкавици, когато й се постанова да се ръкува с доста хора на събитие.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР