След снощния епизод на Като две капки вода страстите отново

...
След снощния епизод на Като две капки вода страстите отново
Коментари Харесай

Срам в Капките: Фънки изчерви Тита с горещо предложение...

След снощния епизод на " Като две капки вода " пристрастеностите още веднъж се нажежиха - за едни е в позитивна посока, за други, които не чак толкоз. Факт е обаче, че непредвидените дейности и изявления постоянно взимат връх и точно в тях от време на време известните издават, без да желаят, някоя своя загадка или фантазия.

Така се случи и с Христина Христова - Тита, която този път трябваше да пресъздаде по едно и също време облиците на Ерос Рамацоти и Шер и техния емблематичен дует на песента " Piu Che Puoi ".

За младата певица това беше доста огромно предизвикателство, изключително в моментите, когато трябваше да бъде Ерос Рамацоти, само че в последна сметка съумя освен се оправи чудесно (най-вече там, където бе Шер), само че и да провокира див екстаз.



След осъществяването й, когато журито трябваше да даде своите финални оценки, реакциите бяха позитивни и приповдигнати. Виктор Калев, който бе посетител звезда в снощния епизод на " Капките ", даже се поклони пред гения на младата певица. Фънки обаче, по традиция, сервира малко по-солените мнения.

Той съобщи, че защото вокално се е разминала с гласа на огромния Ерос Рамацоти, ще я запознае с оригинала, който даде обещание скоро да докара за концерт в Бългрия, с цел да има по какъв начин да натрупа и персонални усещания.



Тита се развълнува неимоверно доста от предлагането за възможна среща със световноизвестния реализатор и просто не можеше да повярва какво чуват ушите й, написа show.blitz.bg. А с цел да е картинката цялостна, Фънки даже добави, че ще ги остави двамата в гримьорната, с цел да се поопознаят.. вокално, несъмнено.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР