След снощните сеири, които Златка Райкова спретна пред гаджето си

...
След снощните сеири, които Златка Райкова спретна пред гаджето си
Коментари Харесай

Златка ражда дете на Джизъса, той не знае

След снощните сеири, които Златка Райкова спретна пред гаджето си Благой Георгиев и останалите съквартиранти, почитатели и лица от шоубизнеса спукаха от насмешки връзката й, която е изпълнена с ненужно лутане, позьорщина и всеки й предсказа неотдавнашен край.

Освен, че нищо не знаят един за различен за трите месеца, през които сякаш са прекарали дружно, двамата са влезнали да вършат циркове пред хората, а е трябвало да си стоят в къщи, с цел да не се излагат толкоз доста.

Оказа се, че Златка прави проекти да има дете от него, а той не знае. „ Пълна излагация! Как може да искаш дете от човек, който към този момент е зарязал предните 3???? Ума ми не го побира. Те тез деца за нищо ги нямат “, разяснява зрителка.

Заради нелепата ревнивост на Райкова, голямото й его и терзанието й да не се изложи пред камерите, в това число и това – какво ще кажат хората, тя спретва тесногръд скандал след скандал на обичания си, а съквартирантите остават стъписани по какъв начин прави от мухата слон и по какъв начин по-скоро прави издънки.

Благо не може да я разбере, а разногласията им като цяло не стават ясни даже на феновете. Говорим за пъклен нищожен по размер мозъчен потенциал! И все пак той прави компромисите и се признава за отговорен, което му довлече етикета „ чехльо “.

Благо заряза брачната половинка си Есмер точно поради голямата й ревнивост и заради тази причина, виждайки същото у актуалната му възлюбена, почитателите на формата не й дават повече сред 1 и 6 месеца дружно. „ Тази връзка е обречена “, е всеобщото мнение в нета.

Останалите етикети за „ звездната “ двойка са, че са „ жалки “, „ селяндури “, а унижението, на което Златка подлага колегата си всеки ден, губи тотално всякаква неустрашимост у него, в случай че въобще можем да приказваме за такава.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР