След смъртта на кралицата и промените в кралското семейство на

...
След смъртта на кралицата и промените в кралското семейство на
Коментари Харесай

Търси се принц Хари

След гибелта на кралицата и измененията в кралското семейство на Англия, един сериал се радва на възобновен интерес и рекордна гледаемост. The Crown, който наблюдава царуването на Елизабет Втора, е по-актуален от всеки път.
 The Crown, гибелта на кралица Елизабет Втора и скокът в гледанията на сериала на Netflix
Скокът в рейтинга на The Crown

Ефектът от гибелта на Елизабет Втора

И откакто уместно прекъсна фотосите си в символ на печал, в този момент продукцията на Netflix стартира работа с цялостна мощ.

На 9 ноември чакаме премиерата на пети сезон на The Crown, в центъра на който ще са разводите на три от четирите деца на кралицата - принц Андрю, принцеса Ан и, несъмнено, принц Чарлз. Финалът на сезона ще е със гибелта на принцеса Даяна.
 Снимка 587456

Същият месец стартира и подготовката за фотосите на шести сезон. Стана ясно, че за него към този момент са открити артисти за функциите на принц Уилям и Кейт Мидълтън. А в този момент Netflix оповестиха кастинг за ролята и на принц Хари.

CASTING CALL NOTICE
Robert Sterne, Casting Director of the Netflix series The Crown, is looking for a young actor to play Prince Harry in the next series. The deadline for submissions is Friday 14th October, 6pm.
— BritishYouthMusicTheatre (@britymt)
Те търсят млад артист сред 16 и 20 години със " мощна физическа аналогия " с дребния наследник на Чарлз и Даяна. От продукцията прецизират, че не е нужен предходен актьорски опит, тъй като обезпечават " огромна поддръжка на младите артисти и фамилиите им по време на този неповторим креативен развой ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР