След слуховете за скоропостижната раздяла на Благой Георгиев и булката

...
След слуховете за скоропостижната раздяла на Благой Георгиев и булката
Коментари Харесай

Булката на Благой Георгиев изтрещя: След мен той няма да погледне друга!

След слуховете за скоропостижната разлъка на Благой Георгиев и булката му Полина Спасова, двамата взеха отношение по тематиката. Разбира се, изцяло безсмислено, тъй като, както стана ясно, този слух беше пуснат персонално от велинградчанката, която желала да си разпространява името и сайтчето.

" Да не сме луди да се разделяме, я се стегнете и измислете нещо по-така ", изхили се единствено футболистът, до момента в който жена му се оказа надалеч по-активна и напориста. Но и извънредно глупава, съгласно твърдото мнение на болшинството консуматори.

Полина, която към този момент се показва с новата си фамилия Георгиева, е изцяло безапелационна в възприятията си и изключително тези на Джизъса към нея. " Луда съм по него и го познавам прекомерно добре, по-добре от всичките му някогашни дами. Да, ще му родя дете и му имам цялото доверие на света ", каканиже в буйство Полинка.

След което прибавя (това е нещо, което не стопира да подсигурява на околните и познатите си), че Благой за нищо на света нямало да й изневери и даже нямало да огледа друга. " След мен той не се интересува от никоя, тъй като в никакъв случай преди не е бил толкоз мощно влюбен ", мечтае си момичето.

С което обаче провокира безумен смях в нета и откровеното състрадание на мнозина консуматори. " Ох, благата! Запиши си ги тези думи, тъй като единствено след годинка ще те накараме да ги повториш ", смеят се зевзеци.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР