След случилото се в Торопец на 18 септември, нова среднощна

...
След случилото се в Торопец на 18 септември, нова среднощна
Коментари Харесай

Ад под небето в Русия: Украинците взривиха нови оръжейни складове - този път в Краснодарския край

След случилото се в Торопец на 18 септември, нова среднощна офанзива с украински дронове, чиято цел бе следващ оръжеен склад на съветската войска, провокира пъкъл под небето в тази част на терористична Русия.
 
 Боеприпасите в Тихорецк са съхранявани под намерено небе Боеприпасите в Тихорецк са съхранявани под намерено небе Източник: Telegram
Преди 3 дни беше нападнат склад 107, а в този момент офанзивата е против склад 23. И този склад се намира в Тверска област. Потвърждение, въпреки и доста сбито, даде губернаторът на региона Игор Руденя в канала си в Telegram - че има офанзива и че на място работели виновните служби. Мониторинговата система на НАСА за отчитане на топлинни петна на повърхността на планетата FIRMS демонстрира няколко пожара на територията на склада.
 

 
Междувременно до град Тихорецк също беше нападнат съветски склад за муниции - локални поданици оповестяват за гърмежи и пожар при село Камено. Губернаторът на Краснодарския край Венямин Кодратиев удостоверява за офанзивата в канала си в Telegram, само че обяснението поразително припомня за доста други, давани от публични съветски лица, в това число това за Торопец от Руденя - имало два дрона, употребявано били електронно заглушаване, паднали парчета и станал пожар, тъй като почнала " експлозия на взивоопасни предмети ".
 
 Боеприпасите в Тихорецк са съхранявани под намерено небе Боеприпасите в Тихорецк са съхранявани под намерено небе Източник: Telegram
Колко това е истина, доста бързо се вижда от видеа и сателитни фотоси, видеокадри добре демонстрират и голям второстепенен гърмеж т.е. най-вероятно оръжие и муниции - а Кондратиев споделя и, че почнала евакуация от Камено.
 
В формалната сводка на съветското военно министерство в неговия формален телеграм канал се оповестява за 101 свалени украински дрона тази нощ. 53 от тях били свалени в Брянска област, 18 - над Краснодарски край, 16 безпилотни летателни апарата над акваторията на Азовско море, 5 - над Калужска област, по 3 над Тверска и Белгородска област, по 1 над териториите на Смоленска, Курска област и Крим.
 

 
Русия има над една дузина огромни хранилища за оръжие като номер 107 в Торопец, които са ситуирани в европейската част на Руската федерация. Шест от тях са на отдалеченост до 750 километра от Украйна и са в обсега на новите украински дронове-ракети " Паляница ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР