След сладката си победата в реванша над Анди Руис, изглежда

След сладката си победата в реванша над Анди Руис, изглежда ...

Ще излезе ли Джошуа на ринга срещу Пулев - вече има някакъв отговор.

След сладката си победата в реванша над Анди Руис, изглежда новият-стар крал в тежка категория при професионалистите Антъни Джошуа ще трябва бързо да защитава една от титлите си – тази на Световната боксова организация (WBO). Новината идва на фона на горещото желание на всички фенове на бокса в България най-после да видят битка между британската звезда и българския номер едно Кубрат Пулев.
Според Sportlive.bg, президентът на WBO Франсиско Вакарел е казал, че федерацията ще поиска право на мач за защита на пояса в рамките на срок от 180 дни т.е. до половин година Джошуа отново трябва да бъде на ринга. При това положение съперникът ще е добре познат и в България – въпросният боксьор вгорчи живота на Тервел Пулев при аматьорите на Олимпиадата в Лондон през 2012 година, когато го премаза на полуфинала и така Тервел трябваше да се сбогува с мечтата за олимпийско злато. Кой е той – научете в Sportlive.bg.
Междувременно, загубилият поясите Анди Руис коментира защо се случи така, че не успя да поднесе нова изненада на ринга. Мексиканецът даде доста изненадващо обяснение на фона на предварителни коментари как всъщност той е свалил килограми преди втората битка с Джошуа. Какво каза Руис – вижте този материал!

Източник: actualno.com