След скорошното разсекретяване от Пентагона на файлове, свързани с НЛО,

...
След скорошното разсекретяване от Пентагона на файлове, свързани с НЛО,
Коментари Харесай

Може ли НЛО да са пътешественици във времето?

След скорошното разсекретяване от Пентагона на файлове, свързани с НЛО, следени от американските военни, въпросът " Какво съставляват НЛО? " вълнува от ден на ден хора.

Напоследък набира все по-голяма известност една доктрина - че те са човешки пътешественици във времето от бъдещето. В изявление за известното предаване " Добро утро, Англия " астронавтът на Европейската галактическа организация Тим Пийк съобщи, че е чувал теории, съгласно които " евентуално в бъдещето са създали пътешестване във времето. Дали това не е нещо, което се е върнало от бъдещето? ", разсъждава той.

Преди няколко години професорът от Технологичния университет в Монтана Майкъл Мастърс разгласява книга, озаглавена " Идентифицирани летящи обекти: Мултидисциплинарен теоретичен метод към явлението НЛО “, в която той излага опцията това, което нормално считаме за извънземни, посещаващи Земята с галактически кораби, в действителност да са надалеч по-развити версии на човечеството, които са поели ролята на пътешественици във времето, с цел да посетят предишното.

Заслужава да се означи също по този начин, че това е концепция, която към този момент е била обсъждана в научната фантастика, като да вземем за пример в романа " Милениум " на създателя Джон Варли от 1983 година (в който пътешественици във времето от далечното бъдеще отвличат хора в цялата история, с цел да заселят още веднъж опустошената Земя) и неговата едва призната кино акомодация от 1989 година

Идеята за НЛО като машини на времето и за извънземни като бъдещи човешки пътешественици във времето идва в забавен миг за откривателите на НЛО. През последните години държавното управление на Съединените щати разсекрети шокиращо количество информация по отношение на доказани прекарвания с НЛО.

Но, както сподели астронавтът Тим Пийк, „ сега не разполагаме с никакъв прочут метод да потвърдим дали става дума за извънземни гости или за бъдещи пътешественици във времето, или просто за в действителност странни метеорологични балони, тъй че всички тези теории към този момент остават просто догатки “.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР