След скандалното изявление на Асен Василев, че Мария Габриел не

...
След скандалното изявление на Асен Василев, че Мария Габриел не
Коментари Харесай

Сачева: България никога повече не може и не трябва да има министър на финансите, който се казва Асен Василев

След скандалното изказване на Асен Василев, че Мария Габриел не може да бъде министър председател на България, за ГЕРБ-СДС диалозите по-скоро са завършили. Оставям една врата поради отговорността към страната. Но ние няма да допуснем Мария Габриел да бъде обект на такова отношение. България в никакъв случай повече не може и не би трябвало да има министър на финансите, който се споделя Асен Василев. Това съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС Деница Сачева. 
Прочетете още
" Асен Василев се стремеше първият мандат да бъде привършен още през цялото време. Това е и отговорът на въпроса за какво трябваше да се бърза. Ние преговаряхме в продължение на осем дни. Изчерпахме всички огромни и значими тематики, по които трябваше да има единодушие. Бяха останали дребни детайлности ", посочи тя. 

" Тези договаряния като че ли нямаха край. Всеки ден се идваше с нови претенции, вкарваха се нови неща за договаряне. Затова казахме, че би трябвало да се постави край – нямаше смисъл да продължаваме да изпълняваме сюжета на „ Продължаваме Промяната ”, уточни Сачева. 

" По никакъв метод не сме заплашили главните стратегически цели, по които би трябвало да работи страната - правосъдна промяна, Шенген и еврозона ", акцентира тя за Нова. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР