След скандал с подадена оставка, после оттеглена, Станимир Михайлов вече

...
След скандал с подадена оставка, после оттеглена, Станимир Михайлов вече
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: оставка-неоставка, или как ГЕРБ взе НЗОК

След скандал с подадена оставка, след това оттеглена, Станимир Михайлов към този момент не е началник на НЗОК. Касата и над 8-те ѝ милиарда бюджет поема препоръчаният от ГЕРБ подуправител.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов не видя никаква връзка сред неговите инструкции, с детайла на заплашителност, и предложенията за смени в служебното държавно управление.

Президентът Румен Радев с първа реакция на двете претенции за нови министри по-малко от седмица след влизането в деяние на кабинета на Главчев и противоречие посланик №1 да е доскорошен зам.-шеф на ГЕРБ.

Какво му отговори от Брюксел Главчев, който взел всички решения самичък.

Обвинение за някогашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев - за присъединяване в проведена незаконна група.

Кадрови земетресения и в Столична община.

Десетки жертви след съветски въздушни удари над Чернигов.

Финландци откриха нов злотворен програмен продукт с съветски пръст в него.

Григор Димитров даде философско изявление малко преди да стане на 33 години.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР