След силните емоции на UEFA EURO 2020™, отново е време

...
След силните емоции на UEFA EURO 2020™, отново е време
Коментари Харесай

efbet Лига се завръща в ефира на DIEMA SPORT от 23 юли

След мощните страсти на UEFA EURO 2020™, още веднъж е време за български клубен футбол. efbet Лига се завръща в телевизионния ефир от 23 юли, а елитната ни дивизия още веднъж ще носи същото име, откакто бе възобновен спонсорският контракт с БФС за още 4 години.

Футболните почитатели ще могат да гледат в HD качество вълнуващите дуели от постоянния сезон, плейофната фаза и баражите директно по, част от премиум пакета DIEMA XTRA, както и в стрийминг платформата.

Сезон 2021/2022 ще влезе в историята като първия, в който всеки мач от шампионата ще бъде гарантиран с видеотехнологията VAR.

Първенството дава обещание доста завладяващи моменти, откакто още в първия кръг феновете на българския футбол ще станат очевидци на оспорвани дербита. Основните фактори през предишния сезон - Царско село и Черно море - имат достойнството да открият шампионата в петък от 18:45 часа. С любознание феновете на DIEMA SPORT ще чакат и най-стария столичен конфликт, който ще изправи Левски против Славия.

Тимът на ЦСКА 1948, приключил на влиятелното пето място в дебютното си присъединяване в елита, ще излезе против носителя на Купата – ЦСКА. Горещи футболни пристрастености предстоят и в Пловдив, където вицешампионът Локомотив ще посрещне отбора на първенеца Лудогорец.

Интерес провокират и новите участници в efbet Лига, които имат огромни обичаи в родния хайлайф. Пирин Бл и Локомотив Сф ще стартират сезона с тежки гостувания. „ Червено-черните “ ще се насочат към Стара Загора и актуализирания Берое, а „ орлетата “ ще се изправят против отбора на Ботев Пловдив.

По традиция седемте мача от всеки кръг ще бъдат разпределени от петък до понеделник, като в първия ден от седмицата почитателите ще видят един от българските евроучастници Арда, който гостува на отбора на Ботев Враца.

Не пропускайте мачовете от efbet Лига по DIEMA SPORT, както и онлайн в PLAY DIEMA XTRA!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР