След шумния скандал около оттеглянето на принц Хари и Меган

...
След шумния скандал около оттеглянето на принц Хари и Меган
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън – твърде слаба на първото си официално посещение след Мегзит - slava.bg

След шумния скандал към отдръпването на принц Хари и Меган Маркъл, най-сетне принц Уилям и брачната половинка му Кейт Мидълтън се появиха на първото си публично събитие. Медиите в Обединеното кралство обърнаха внимание на фигурата на херцогинята. От фотосите се вижда, че Кейт е много слаба, а и не е загадка, че тя и брачният партньор ѝ одобряват драговолно протичащото се в двореца.

Също по този начин се написа, че Кейт не е приела добре новината за „ Мегзит “ още повече, че решението е взето тъкмо в навечерието на рождения ѝ ден. На събитието херцогинята се появи с прилепнало тъмнозелено палто, подчертаващо слабата ѝ фигура и макар че се опитваше да се усмихва, множеството медии видяха зад това напрежение.

Всъщност фигурата на Кейт, която е майка на три деца, постоянно става мотив за полемики. Феновете на кралското семейство са сигурни, че херцогинята е толкоз виновна за протоколните си отговорности, че просто не помни от време на време да яде. Въпреки че в случай че погледнем фотоси на сестрата и майката на Кейт Мидълтън, излиза наяве, че тя се радва на отлична генетика.

Според източника на изданието „ Radar “, принц Уилям намеквал на жена си за проблеми с храненето, само че го правил допустимо най-деликатно. За него този въпрос е извънредно значим, тъй като двойката има намерение да има още едно дете в близко бъдеще.

Посещението на херцозите бе в Брадфорд, където двойката изглеждаше близка, усмихваше се доста и общително общуваше с жителите. Събитието в Брадфорд включи посещаване на кметството, благотворителната организация, която оказва помощ на локалните хора в неравностойно състояние, и запознаване с нови градски планове, ориентирани към поддръжка на фамилии и бременни дами.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР