След шумната, скандална и медийна раздяла с Шакира, всичко, което

...
След шумната, скандална и медийна раздяла с Шакира, всичко, което
Коментари Харесай

Пике и новата му приятелка се суетят в бижутерски магазин, ще има ли сватба?

След шумната, скандална и медийна разлъка с Шакира, всичко, което Жерар Пике прави в компанията на новата си партньорка Клара Чиа, се следи под лупа. Според " Ванитатис “ предишния петък, те са били в известния бижутерски магазин " Рабат “ на " Пасео де Грасия “ в Барселона. Известно е даже, че са разговаряли с продавачка, от който се зародиха клюки за идна женитба сред двамата. 

След като прекараха към четвърт час на щанда за часовници Audemars Piguet късно следобяд, служителка се приближи до двамата, облечени в тъмни цветове, с цел да не притеглят вниманието, и ги заприказва за платен по-рано от тях пръстен.

" Сега го поправят “, отговори някогашният капитан на Барселона, дочут от  любопитните уши на присъстващите, евентуално корекцията на бижуто съгласно размера на пръста на приятелката си.

След като чуха тази фраза в магазина за бижута от някогашния централен бранител на Барселона, близки до двойката по това време започнаха да спекулират дали Пике не е изискал към този момент ръката на каталунката, написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР