След шегата“ и емоционалния изблик на лидера на ГЕРБ Бойко

...
След шегата“ и емоционалния изблик на лидера на ГЕРБ Бойко
Коментари Харесай

Хекимян ще подкрепи Терзиев на балотажа

След „ шегата “ и прочувствения изблик на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, който през седмицата сподели, че по-скоро би подкрепил Ваня Григорова на балотажа,

неуспелият претендент за кмет на ГЕРБ Антон Хекимян написа в профила си във Фейсбук, че
ще избира „ с разсъдък “ и че „ Крим НЕ е съветски “,
явно, визирайки отхвърли на претендента на левицата да отговори на този въпрос в телевизионно изявление.

По този метод той с половин уста и под натиска на публичното мнение и евентуално недоволството на електората на ГЕРБ той уточни, че ще поддържа претендентът на „ Продължаваме промяната “ – „ Демократична България “ Васил Терзиев на балотажа в неделя.

София не е изправена пред никакъв избор. И даже баналното съмнение за по-малкото зло мъчно се аргументира. Липсата на десен претендент в конкуренцията на балотажа за кметския стол е най-лошата развръзка!

Въпреки това аз ще гласоподавам не с страст, а с разсъдък! Крим НЕ е съветски и посоката е Европа, не Евразия!

Тази неделя ще отида да гласоподавам и за областен кмет. Призовавам ви да го извършите и вие. Там към момента има избор на разсъдъка. 21 десни претенденти на ГЕРБ са на втори тур. Доказали са какво могат и ще пазят професионализма през идващите 4 години! “, написа Хекимян.

Борисов съобщи, че след изборите ще стане ясно дали партията му ще продължи да поддържа държавното управление. Тази му концепция обаче към този момент беше парирана – както от неофициалните сътрудници в ръководството Движение за права и свободи, само че и от емблематични за партията лица, като да вземем за пример президента Росен Плевнелиев.

В изявление за Нова тв той съобщи, че това би било голяма неточност и по този метод ГЕРБ ще даде властта още веднъж в ръцете на президента Румен Радев.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР