След седмица опиянение и големи дози морфин, които е приела,

...
След седмица опиянение и големи дози морфин, които е приела,
Коментари Харесай

Мистерията с групово изнасилената благоевградчанка се разплита! Младата майка на три деца проговори за ужаса

След седмица " замайване " и огромни дози морфин, които е приела, до момента в който се прибирала от гурбет в Лондон, проговори 28-годишната майка на три деца, изнасилвана в микробус, откакто е била упоявана редовно по време на пътуването. Заради срама от претърпяното, тя желае да остане анонимна.

Намираме я в дома и в ж. к " Ален мак ". До нея е брачният партньор ѝ.

" Срам ме е да приказвам за случилото се, претърпях цялостен пъкъл, благодаря на мъжа ми, че ме поддържа да се опълча против извергите, които ми предизвикаха това. През сълзи тя стартира. Превозът го уреди другар на брачна половинка ми, водачът не го познавам, знам, че се споделя Николай. Микробусът ме взе от Бирмигам и тъй като имаше пасажери трябваше да минем през Германия. Свалихме едно семейство и взехме пасажер, който не познавам. В микробуса останахме аз водача и пасажера. Возех начело на първо време, след това се изместих от зад. Имах бутилка вода с багажа си. Спряхме на бензиностанция по пътя, слязох да изпия едно кафе, а водата ми остана в буса. Качих се и пийнах от водата си, беше доста топло. В един миг главата ми се замая, спря ми въздуха и помолих водача да спрем, само че той сподели да пия от водата си и ще ми мине. " Пий водичка, в този момент ще спрем, умерено ", сподели той. И аз продължих да пия вода.

Зловеща тайнственост с групово изнасилена млада майка на три деца раздруса Благоевград

След минути се озовах на пода, сред седалките, прилоша, усетих, по какъв начин огромен черен мъж е върху мен и ме тегли, съблича ме.. Опитах се да крещя за помощ, само че нямах мощ да викна. Шофьорът се правеше, че не чува. И си караше от самото начало. Оттук нататък не помня нищо. Когато се свестих бях сред седалките полугола. Дойде румънската митница, този огромния ме облече, хвърляйки облеклата върху мен и ме предизвести, че ще слизаме да внимавам какво върша. Прекараха ме пешком през митницата, без да знам за какво. Качихме се отново, след това преди българската митница отново слязохме и отново пешком я прекосихме. В микробуса още веднъж ме съблякоха и ме бутнаха сред седалките. Вече имаше още един пасажер в буса. Направих опит да се изправя, видях табела Белоградчик, само че оня огромния му удари по главата и отново паднах.. ", споделя дамата.

Случаят с групово изнасилената млада благоевградчанка се заплита, историята може да се окаже друга!

По време на диалога телефонът на 28-годишната жена звъни. Отсреща е мъж от Германия, който стартира да крещи и да я пита за какво е пуснала тъжба в полицията. Той отхвърляше направеното, само че в един миг на неин въпрос за какво лъже и за какво приказва по този начин той съобщи: " Много ясно, че ще приказвам по този начин "..

" Почти през цялото пътешестване в България не бях на себе си, нищо не си припомням. През това време брачният партньор ми е поддържал коренспонденция с водача ", продължава дамата.

" Поддържах връзка с водача, с цел да чуя къде са. Разбрахме се да ги очаквам на " Кончето " край Струмско, само че те ме отминаха, звъннах на жена ми, телефонът и бе изключен. Исках да набера 112, само че тя ми се обади, беше несъответстваща и сподели, че е на бензиностанция отвън града против картинг пистата. Отидох да я взема. Тя беше несъответстваща. Прибрахме се. Каза, че я боли главата и корема, влезе да се изкъпе и я видях цялата синя, по краката, по гърба, по ръцете, по шията. Тогава я попитах от кое място са тия синки и на мен сподели " Не знам ". На другия ден започнахме да вървим по лекари, а тя се утежнява. Сигурно от морфина, само че ние от кое място да знаем. Направихме тест, видя се, че има морфин.

В един миг тя стартира да си възвръща спомените, сподели ми, че са я били в микробуса и някои я изнасилил. Тогава се оплакахме в полицията. Подадохме тъжба. Едва преди два дни жена ми стартира да си спомня претърпяното. Разпозна мъжете в микробуса и насилника, който я тормозил и дрогирал... Сега тя към момента не е добре..

Надяваме се полицията да намери лицата, които посочихме. Надяваме се извергите да бъдат открити. Това може да се случи на всяка жена, която пътува с сходни микробуси. Не се знае дали жена ми е единствената им жертва. Вярваме в справедливостта, имаме вяра на полицията, нека ги открият, а шокът, който ние преживяхме не го пожелаваме на никого. Ужас, който няма да забравим ", сподели брачният партньор й.

А жертвата на това брутално закононарушение плаче от самото начало, потвърждавайки, че се усеща " осакатена " за цялостен живот.

Полицията търси разпознатите лица. По данни на struma.com, единият е от Разлог, а бруталният изнасилвач е от Сандански.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР