След съвместното изявление на Роман Абрамовичм и вече бившата му

...
След съвместното изявление на Роман Абрамовичм и вече бившата му
Коментари Харесай

Най-скъпият развод в света! Ето колко ще получи съпругата на Абрамович след раздялата си с него

След взаимното изказване на Роман Абрамовичм и към този момент някогашната му брачна половинка Даря Жукова, че се развеждат, в медиите не утихва полемиката за размера на обезщетенията, които ще получи дамата на олигарха.
Състоянието на 50-годишния притежател на футболния клуб „ Челси”, съсобственика на металургичната компания „ Евраз”, който има също по този начин парцели из целия свят, предмети на изкуството, яхта, самолети и скъпи коли, се прави оценка на 11, 6 милиарда $.

Колко от всичко това ще получи Даря Жукова? Австрийският уебсайт oe24.at назова развода на предприемача „ един от най-скъпите в света”. Той оцени имуществото на Абрамович съвсем над 8 милиарда евро. Порталът цитира свои източници, съгласно които разводът на богатата фамилия се е състоял още през май и Жукова към този момент е получила като отплата 1 милиарда евро.

Друг източник от московските адвокатски кръгове, представен от съветските медии, допуска, че при съставянето на брачния контракт може да е била авансово сумата на компенсацията при възможен бракоразвод и тя сигурно е повече от 300 млн. $.

Все отново при развода с първата си брачна половинка през 2007 година притежателят на „ Челси” й заплати доста повече от 300 хиляди $.

Руският олигарх заема 16-то място в листата на най-богатите хора в света съгласно Форбс. Така втората му брачна половинка е могла да претендира за половината от имуществото, оценено на 18, 7 милиарда $. Вместо това е получила едвам 2 процентаот положението на някогашния си брачен партньор. Някои английски медии също считат, че дамата на Абрамович е взела след развода едвам 1 млрд $.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР