След САЩ, Великобритания, Испания, Полша и други страни, достигнаха и

...
След САЩ, Великобритания, Испания, Полша и други страни, достигнаха и
Коментари Харесай

Нов мистериозен монолит в Австралия указва три локации, сред които... Тръмп Тауър

След Съединени американски щати, Англия, Испания, Полша и други страни, доближиха и Австралия. Монолит се появи в Аделаида, а по-късно изчезна безследно. Този път обаче по него имаше гравирани координати на три местоположения, измежду които е и....
На мястото, където беше монолита единствено преди седмица, в този момент са останали единствено три носещи стоманени стълба.
Както и в предходни случаи, произходът на австралийския монолит е незнаен. Интересно тук е, че върху него бяха гравирани координатите на три разнообразни места. На върха беше координата на „ Тръмп Тауър “ в Ню Йорк, а различен водеше до необитаема част на Северните Мариански острови, близо до Гуам. Третият координат сочеше към в египетската пустиня.

 Нови два мистериозни монолита се появиха в Европа Нови два мистериозни монолита се появиха в Европа
Още два мистериозни монолита се появиха в Европа – в Германия и в Полша, оповестиха ДПА и Агенция Франс Прес. След като на други места в света пре...
Това е следващият от поредицата монолити, които се появяват мистериозно и след известно време изчезват по същия метод, в разнообразни елементи на света, и се трансформират в тематика на интензивни полемики в обществените мрежи.
Последният беше открит в малко селце североизточно от иранската столица Техеран. Това е и единственият различен с гравирани знаци по структурата. На металния предмет бяха изписани буквите „ N “ и „ S “, показващи посоките север и юг.
Наскоро групата художници „ Most famous artist “ разгласи, че стоят зад монтажа на тези структури, като ги предложиха за продажба на цена от 45 000 евро.
Но даже и по-късно „ различаване “, монолити към момента се появяват.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР