След съобщението, че световното изложение EXPO 2027 ще се проведе

...
След съобщението, че световното изложение EXPO 2027 ще се проведе
Коментари Харесай

Поскъпват жилищата в Сърбия

След известието, че международното ревю EXPO 2027 ще се организира в Белград, цените на недвижимите парцели тук започнаха да се повишават. Местните сътрудници удостоверяват това и дават препоръки за избор на местоположения за вложителите.

Агентите поучават да се обърне внимание на нови здания на следните места:

В кв. Сурчин на Белград са оповестени огромни инфраструктурни планове - Експо центърът, преместването на панаира и построяването на Националния стадион. Ако всичко се строи по този начин, както е посочено, цените на квадратен метър ще скочат, настояват сътрудници, представени от nova.rs.

„ Преди оповестяването на EXPO квадратен метър в Сручин струваше към 1300. Сега е 1500 евро, макар че 2027 година, когато международното ревю ще се организира тук, е още надалеч “, споделя сръбският брокер.

Линия на метрото. Въпреки обстоятелството, че метрото в Белград към момента не е издигнато, недвижимите парцели, ситуирани до бъдещите станции, към този момент започнаха да нарастват. Брокерите са уверени, че този развой ще продължи.

Какво се случва с пазара на жилища в прилежащите страни

„ Само в Мириево след оповестяване на работата цената на квадратен метър скочи от към 1300 евро на 1700 евро. Същото ще се случи и в Чукарица, Яков, Ледин ”, споделя брокерът.

Метрото в Белград ще минава и през регионите Карабурма, Земун, Савски венац.
 istock istock
Сърбия възнамерява огромни инфраструктурни планове, откакто Белград завоюва правото да бъде хазаин на Експо 2027. Ще бъдат вложени към €12 милиарда Мащабното строителство би трябвало да завърши до края на 2024 година Тези планове включват създаване на нови речни пристанища, музеи, нови транспортни възли, спортни зали и туристическа инфраструктура, както и възобновяване на енергийната мрежа.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР