След руснаците китайци и американци са купили най-много билети за

...
След руснаците китайци и американци са купили най-много билети за
Коментари Харесай

Китайци и американците са купили най-много билети за Световното



След руснаците китайци и американци са купили най-вече билети за мачовете от Световното състезание по футбол в Русия, оповестява CNN, разяснявайки, че въпреки Китай и Съединени американски щати да не вземат участие, ентусиастите от тези две страни са измежду най-активните.

Китайците и американците изпреварват по този индикатор англичаните и то в пъти – чака се едвам 10 000 британци да гледат мачове от Световното, до момента в който по данни на ФИФА американците с билети са близо 60 000.

Общо са пуснати в продажба 2,4 милиона билета, само че част от тях са останали непродадени.

Интересът към някои мачове не е огромен – да вземем за пример едвам 2 500 британци са имали билети за първия мач на Англия против Тунис във Волгоград, а на мача Египет – Уругвай голям брой места са останали незаети.

Според ФИФА някои притежатели на билети просто не са ги употребявали, само че въпреки всичко международната футболна централа регистрира, че над 97 % от пропуските са влезнали в приложимост.

Американските почитатели поддържат латиноамериканските тимове, до момента в който китайците,с които кореспондент на CNN е разговарял, са споделили, че са в Русия, с цел да поддържат международния първенец Германия.

Експертът на CNN и някогашен американски национал Хийт Пиърс показва, че националните тимове към този момент са се трансформирали в световни марки сходно на водещите футболни клубове и и симпатизирането на един или различен тим към този момент не е обвързвано безусловно с националността на почитателите.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР