След розовите си моменти с футболиста Алек във Фермата“, гимнастичката

...
След розовите си моменти с футболиста Алек във Фермата“, гимнастичката
Коментари Харесай

Край на любовта във „Фермата“?

След розовите си моменти с футболиста Алек във „ Фермата “, гимнастичката Валерия наподобява е на път да постави точка на любовта си с него в интерес на мистериозното си значимо гадже.

Преди дни „ Пешо “, както се назова анонимният мъж с позиции в обществото,  прати любовен хабер по парапланерист. Гимнастичката прималя от надписа „ Шуше, липсваш ми! “, който се развя над фермата и от този момент се чуди какво да прави в заплетената обстановка. Тази вечер обаче тя описа на Виолета, че преди появяването на посланието е била сигурна, че ще завърши с мъчителната си връзка с значимия човек, тъй като той не признава връзките им обществено в Стара Загора.

„ Не мога, сърцето ми се къса, загивам. Аз от оня ден изобщо не съм на тая планета. На топка ми е сърцето, не съм вярвала, че може да направи такова нещо “, разказа драмата си тя и сподели медальон, който не смъква от врата си. „ Ако го смъква, значи, че всичко е завършило “, изясни старозагорското Бентли.

Ситуацията обаче фрапантно трансформира връзките с Алек, който  все по-влюбен и посърнал. И довечера гимнастичката не му сподели решението си, само че пък не спести, че непрекъснатото му внимание към този момент я нервира. „ По-добре всичко да завърши преди да е почнало “, изясни тя на Виолета.

Само преди десетина дни футболистът и гимнастичката се венчаха във фермата, а по-късно обявиха желанието си да го създадат и в действителния живот. Г-жа Манолова, както на смешка се назова Валерия, наподобява е на път да размишления по въпроса след трагичната интервенция от външния свят.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР