След развода си с Брад Пит Анджелина Джоли продава дяловете

...
След развода си с Брад Пит Анджелина Джоли продава дяловете
Коментари Харесай

Брад Пит спечели първата съдебна битка за Шато Миравал

С лед развода си с Брад Пит Анджелина Джоли продава дяловете си в Château de Miraval, които до момента е споделяла по равно с холивудския сърцеразбивач. Това е решение, което артистът не е преглътнал: той си желае назад десетте %, които е дал на брачната половинка си като брачен подарък.

Brad Pitt is now fully owned French vineyard The Chateau Miraval estate
— Angelina Jolie Fan (@brangelinablog)
Когато си споделиха " да " през 2014 година, Брад Пит и Анджелина Джоли си поделиха Château de Miraval, винарско имение, ситуирано в Прованс-Алпи-Лазурен бряг. Актьорът има 60% от акциите, а актрисата - 40%. Като брачен подарък той се съгласява да ѝ даде още 10%, с цел да може имението от 30 хектара да бъде разграничено поравно. Но след раздялата им през 2016 година всичко е напълно друго. След комплицирания бракоразвод Джоли реши да продаде дяловете си в имението на Юрий Шефлер, притежател на съветска компания за водка. Брад Пит оспорва решението, като твърди, че първо би трябвало да си върне 10-те %, препоръчани на някогашната му брачна половинка, защото " договорката му не е била спазена ", съгласно Page Six.

От калифорнийските правосъдни зали до люксембургския съд - делото на звездата от " Боен клуб " минава през разнообразни стадии, преди да завоюва първата си правосъдна борба. И точно съдът в Люксембург даде на Брад Пит спомагателните 10%. Решението обаче е единствено краткотрайно: окончателното решение ще бъде взето на финалния правосъден развой, който би трябвало да се организира скоро. Това е първа победа за мъжа, който е засегнат, че някогашната му брачна половинка е продала половината от парцела му, без да го предизвести.

Brad Pitt wins latest round in legal battle with Angelina Jolie over the couple’s $500M French winery, Château Miraval
— Page Six (@PageSix)
Трябва да се каже, че раздялата на дуото " Бранджелина " беше изпълнена с трудности и борби. Между правосъдните борби за благосъстоятелност, обвиняванията в домашно принуждение и корист с деца, разводът на двете холивудски звезди продължава да е обект на полемики. Остава да забележим дали Брад Пит ще завоюва борбата за Château de Miraval. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР