След развода с пластичния хирург д-р Енчев, Теди влезе ударно

...
След развода с пластичния хирург д-р Енчев, Теди влезе ударно
Коментари Харесай

Бившата жена на д-р Енчев се уреди със сладка работа в родна телевизия

 След развода с пластичния хирург доктор Енчев, Теди влезе стремително в залата, с цел да извае изкусително си тяло и да избие напрежението, който й предизвиква раздялата. За да изкара някакви пари и да е самостоятелна, Велинова стартира за малко да реновира каравани. Бизнесът, който се опита да развие дружно със своя другарка, не й се получи.. Липсата на клиенти с пари я принуждава да потърси нещо по-стабилно. Така се озовава в " Нова “.

За новото си занятие манекенката загатва единствено с няколко селфита от асансьорите на редакцията. Велинова определя себе си като късметлийка, тъй като през последните две десетилетия има шанса да работи с едни от най-хубавите дизайнери в страната и Европа. Именно това й дава самочувствието да одобри предлагането от телевизия и да се отдаде напълно на новото си амплоа като стилист.

Според Теди манекенските години й носят голям опит в тази сфера. Това не е първият й допир с специалността. Преди да се залюби с лекар Енчев и да му роди две деца, Теди работи като стилист с редица известни персони по време на фотосесиите им, пише  " България Днес “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР