След разразилия се днес скандал - Костинбродската афера второ издание,

...
След разразилия се днес скандал - Костинбродската афера второ издание,
Коментари Харесай

Oчаквано: ЦИК премахна машинния вот, ще гласуваме с хартия

След разразилия се през днешния ден скандал - Костинбродската спекулация второ издание, предстоящо Централната изборна комисия се събра на изключително съвещание и реши: на вота тази неделя няма да се гласоподава машинно, а единствено с положителната остаряла хартиена бюлетина.

Решението бе взето с 12 гласа " за ". Против бяха двамата представители на " Демократична България " в комисията (на процедура новите партии, влезнали в Народното събрание, измежду които и " Продължаваме промяната ", нямат представители в ЦИК, тъй като " Хартиената коалиция " не позволи това с последните промени в Изборния кодекс, б.р.).

Мотивът за решението: е-министерството към момента не е завършило с удостоверяването на устройствата.

Цветозар Томов, дал своя вот срещу, дефинира обстановката като срамна - и загатна, че ЦИК работи под политически напън.

Очаквайте детайлности
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР