След размяната на дрехи, ФондацияАкадемия за рециклиращо изкуство организира за

...
След размяната на дрехи, ФондацияАкадемия за рециклиращо изкуство организира за
Коментари Харесай

След размяната на дрехи, сега и размяна на играчки във Варна

След размяната на облекла, Фондация " Академия за рециклиращо изкуство " провежда за поредна година обичайна замяна на играчки и настолни игри във Варна. Ето какво заяви за Varna24.bg Наталия Николова, основател на “Recycle Art Academy ":

" В рамките на 10 дни, до 29 май, от 11.00 ч. до 15.00 ч. ще имате опция да се включите в събитието " Размяна на играчки и настолни игри "  на място във Варна на ул. " Хаджи Стамат Сидеров " 32 и онлайн в групата на събитието: https://www.facebook.com/groups/737115253632187

Може да донесете за замяна играчки за разнообразни възрасти, както и мебели, само че не доста едрогабаритни, като да вземем за пример портативна кошара, пластмасови, дървени масички, столчета, табли за писане, магнитни дъски и други

За настолните игри няма ограничавания. Приемаме и счупени играчки- те ще бъдат употребявани за основаването на картини-пана, направени от варненски актьори, за чиято галерия ще съобщим по-късно.

Всички останали играчки и игри след събитието ще бъдат дарени, както нормално вършим. Приемаме хрумвания къде има потребност от такова подаяние. Споделяйте с другари и се включете! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР