След раздялата си с ММА боеца Недко Николов, певицата Тита

...
След раздялата си с ММА боеца Недко Николов, певицата Тита
Коментари Харесай

След дивата раздяла: Tита се хвали с ново гадже, вижте какво...

След раздялата си с ММА боеца Недко Николов, певицата Тита се носи на крилете на нова обич. Тя се похвалила пред хора от обкръжението си, че към този момент има друга тръпка, а в обществената мрежа сподели големи букети, подарък от настоящия й мъж. Пищната русокоска наподобява щастлива и споделя, че изцяло е не запомнила за някогашния.

Преди няколко седмици гръмна новината, че спортистът и певицата са скъсали поради демонстрация на принуждение от негова страна. След величествен скандал сред двамата Недко й протегнал ръка физически и наранил ръката й. Макар че тогавa отхвърля да разяснява случката, Тита се появи с два превързани пръста, с което единствено удостовери слуховете, написа Уикенд.

„ Досега пазех безмълвие, тъй като обичам да се държа на състояние, както приляга на една дама, която не влиза в пояснителен режим. През последните години доста хора се качиха на главата ми, тъй като им дадох поле за изява. Продължавам напред и към този момент доста ще внимавам какви хора позволявам в персоналното си пространство ”, показа наското русокоската в телевизионно изявление. И добави, че изцяло е изтрила ММА боеца от мислите си: „ Забравям, че хората са съществували. Това не знам дали е положително или неприятно. Не трия единствено неприятните мемоари, трия и хубавите – все едно този човек не е бил в никакъв случай в живота ми, тъй че съвсем не си припомням, почтено казано ”

Открай време околните на Христина, както е същинското й име, я убеждавали, че ММА боецът въобще не е за нея. Николов бил ужасно ревностен и постоянно я тормозел с гневните си прояви. Даже й забранявал да се облича провокативно и да излиза без него. Миналото лято той се забърка и в меле с неин сътрудник, спомнят си в чалга средите. Буйният Недко налетял да се бие с фолкпевеца Меди една заран в Слънчев бряг, тъй като рома се държал надуто и не го поздравил.

Преди да се захване с нападателния Недко, изпълнителката на шлагера „ Антилопа ” имаше дълготраен другар от родния си град Силистра. Тя обаче заряза миловидния Викторио, който бе до нея още преди да я сполети известността. Той бе нейната детска обич, само че след това ориста ги води по разнообразни пътища. Разстоянието, редките срещи и другите възгледи за живота в последна сметка ги разделиха.

Почитателите на певицата доста харесваха Викторио, а за Николов се изричат извънредно отрицателно. След всяка фотография, която пускаше с него в обществената мрежа, се постановяваше да трие всички обидни мнения, които я заливаха.

Недко е прочут със сприхавия си темперамент и вулгарното си държание на обществени места. Твърди се още, че употребявал и опиати, а дали и Тита му е правила компания в „ белите нощи ”, остава мистерия.

Освен в персоналния живот, певицата е решила да отвори нова страница и в професионалния. От известно време тя смени жанра, напусна продуцента си Криско и към този момент пее единствено поп фолк. За страдание, новите й песни не се радват на чак подобен интерес и не са запаметяващи се.

Зрителите на предаването „ Звездите в нас ” също не са очаровани от Тита в новото й амплоа на жури. Интернет форумите са цялостни с недоволни мнения, съгласно които тя не може да се показва правила и речника й е прекомерно безпаричен. По всичко проличава, че русокоската изпитва дискомфорт на мястото, което е заела, колкото и да желае да блесне в друга светлина.

„ Да си призная, не ми е минавало през съзнанието като фантазия или цел да съм част от жури. Целият ми кариерен живот мина като момент – започнах на 15, а към този момент съм жури. Това е страхотна опция да се докосна до доста надарени хора. Тази година се приписвам на работата си, както и на хубави и позитивни страсти. Предстои да видите доста забавни неща и в киното, и в музиката ”, разяснява звездата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР