След раздялата с Теди Александрова, която се превърна в истински

...
След раздялата с Теди Александрова, която се превърна в истински
Коментари Харесай

Емрах Стораро с признание за новата си

След раздялата с Теди Александрова, която се трансформира в същински медиен панаир, Емрах Стораро очевидно е станал доста работлив. Потвърждение за това е новата му ария " За тебе ", която е основана за по-малко от 24 часа.

Вероятно се чудите дали бързата й поява не е обвързвана по един или различен метод с русокоската и свадите им. Чуйте песента и преценете сами, а в случай че решите да повярвате на думите на младия реализатор, то шлагера няма нищо общо с някогашната му.

" Новата ми ария не е отдадена на който си мислите ", съобщи Емрах и добави, че като актьор пее за това, за което му харесва и не е потребност безусловно да посвещава песните си на някого.

Разбира се, дребна част от почитателите му му имат вяра до дъно на думите поради бурните пристрастености и обвинявания, които дребният наследник на Тони Стораро и колежката му Теди Александрова си размениха в общественото пространство.

Сингълът е по музика на Калоян Коцев и Наси, а аранжимента е Силвестър Матеев – Силвър. Текстът е колаборация сред Калоян Коцев и Наси, а видеоклипа е поверен на RumbataV.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР