След раздялата с любимата си Камелия, тупалката на фолка Илиян

...
След раздялата с любимата си Камелия, тупалката на фолка Илиян
Коментари Харесай

За първи път Илиян Тупалката тръгна с такава компания на море

След раздялата с обичаната си Камелия, тупалката на фолка Илиян води дребния си наследник Ицо на море. Двамата се отдадоха на щури морски игри в курортния комплекс Слънчев бряг. Гордият татко даже показа няколко фотоси от плажа, на които се вижда какъв брой добре си прекарват двамата. Малкият Ицо към този момент е на 3 години и с кеф плажува с известния си баща.

Запознати описват, че детето постоянно тананика и песните на татко си. И мнозина даже предполаган, че ще поеме по неговия път на сцената, написа „ Телеграф”.

Припомняме ви, че в края на предходната година Илиян се раздели с жена си Камелия и двамата поеха по разнообразни пътища. Оттогава изпълнителят на „ Пайнер” прави всичко, с цел да прекарва всяка свободна минута дружно със сина си.

Освен на детето Илиян се е отдал напълно и на кариерата си. В началото на 2017 година той даде обещание да е много деен във връзка с музикалните си планове и даже се чака скоро да показа нов сингъл.

Най-актуалния му план е „ Ой, злато” в колаборация с Ева Марти, само че се чакат и други изненади.

Освен ново парче, артистът е на път да възроди и една от емблематичните музикални обединения в поп фолка. Феновете непрестанно се интересуват дали тримата с Коцето и Борис Дали няма отново да се съберат и да възродят трито БИК.

 Илиан води соло сина си на море
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР