След равностоен трети мъжки дуел във Фермата: Съединение в неделя

...
След равностоен трети мъжки дуел във Фермата: Съединение в неделя
Коментари Харесай

Александър отпадна от Фермата

След равносилен трети мъжки двубой във Фермата: Съединение в неделя вечер шоуто напусна интелектуалецът Александър Масларов. Той загуби почтено от един от известните участници в четвърти сезон - Деян Каменов-Дидо, като с бързината и устойчивостта си в борбите съумя да изненада освен феновете, само че и самия себе си.

38-годишният Александър от Шумен, който по време на престоя си в шоуто извършваше седмичните задания извънредно точно и постепенно, показва експедитивност и хъс, които до последно поставяха под въпрос успеха на Дидо.

Александър водеше до третата борба, само че в последните две игри, които носят най-вече точки, рок звездата сподели физическите си качества и обърна резултата.

Джентълменският двубой, както единомислещо бе избран конфликтът сред двамата другари на арената, приключи с мъчно извоювана победа в последната борба за Дидо. 34-годишният вокалист на D2 призна, че триумфът му се дължи на обстоятелството, че е имал привилегията да дефинира какъв брой точки ще носи всяка борба.

„ Александър отпадна, тъй като беше първи дуелист. Ако можеше да реди борбите, щеше да ме победи “, разяснява Дидо. Именно верният му метод да остави за най-после по-силовите игри, в които се усеща и по-сигурен, съумя да му донесе първото място.

Въпреки че крайният резултат остави Александър отвън конкуренцията за огромната премия от 100 000 лв., на арената той сподели мощ и експедитивност, които към този момент някогашните му съфермери не бяха виждали у него.

Преди началото на третия мъжки двубой във Фермата водещите Иван и Андрей пожелаха да научат от участниците по какъв начин е минала седмицата им под управлението на завърналата се в шоуто Христина. Преобладаващото измежду участниците мнение бе за безпорядък, в който никой не е знаел какво да прави. Резултатът бе незавършени седмични задания, за което фермерите изгубиха 3 от кошниците с хранителни запаси.

Христина ще се окаже в центъра на събитията и през първите дни на новата седмица. Тя няма да скрие разочарованието си от рецензиите, които получи на арената, а неуспехът й като началник ще стане причина за още обиди и нападки по неин адрес.

Надеждите на всички за по-спокойна и проведена седмица ще бъдат ориентирани към новия фермерски началник, който ще стане явен във Фермата: Съединение довечера от 21.00 часа по bTV.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР