След раждането на третото си дете, Кейт Мидълтън имаше доста

...
След раждането на третото си дете, Кейт Мидълтън имаше доста
Коментари Харесай

Има ли Кейт Мидълтън ботокс

След раждането на третото си дете, Кейт Мидълтън имаше много изтощен тип , което не е по никакъв начин изненадващо. Но в последно време ни наподобява много по-свежа. А тази разлика докара до догатките, че май се е подложила на някоя и друга промяна, с цел да не отстъпва на младежкия тип на Меган.

Принципно сходни интервенции не са изключително на респект в кралския двор, само че кралицата и херцогините съумя да ни убедят, че напоследък разпоредбите не са това, което бяха.

Така че, нищо чудно Мидълтън да e посетила някое здравно заведение за естетична хирургия. Или най-малко сходни подозрения се появиха около не изключително уместна реклама на една сходна клиника в Лондон, която се възползва от лика на усмихнатата херцогинята.
 Снимка 436385

" Нашата Кейт обича малко baby botox " , гласеше обявата. В нея се приказва за обичаната на доста неотдавна родили дами процедура, с която с помощта на ботокс изтриват следите от напрежението и умората от лицето си.

Различното е, че при тези клиентки се употребява по-малко количество филър, който се инжектира в челото, устните и други зони съгласно самостоятелните потребности.

От кралския двор обаче изрично отхвърлиха Кейт Мидълтън да се е подлагала на процедури с ботокс. Припомнят ни и строгото предписание, че кралските особи нямат право да бъдат част от рекламни акции, написа The Sun.
 Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и какво съумя да сближи двете херцогини
Меган и Кейт са си по-близки от всеки път

Ето на кого е заслугата

Очаквано, обявата в обществената мрежа бе отстранена, само че мненията за нея не стопираха. Според водещи английски кожни лекари, кожата на херцогинята на Кеймбридж наподобява по този метод не поради процедури с ботокс, а поради вярна и непрекъсната грижа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР