След провала на покварената си комедия Свалки в облаците“ легендарният

...
След провала на покварената си комедия Свалки в облаците“ легендарният
Коментари Харесай

Педро Алмодовар събира Бандерас и Пенелопе Крус

След неуспеха на покварената си комедия „ Свалки в облаците “ именитият испански режисьор Педро Алмодовар се завърна в креативна топ форма с чудесния „ Хулиета “, а в този момент приготвя още по-атрактивен нов план, за който ще разчита на двама от най-любимите си и сполучливи артисти –Антонио Бандерас и Пенелопе Крус, с които работи от години.
 Прекрасната Пенелопе Крус Прекрасната Пенелопе Крус
От Deadline оповестяват, че в края на юни Педро Алмодовар ще стартира фотосите на „ Dolor Y Gloria ” („ Pain and Glory ”), който ще споделя за серия от срещи, които Алмодовар разказва като „ някои физически, а други десетилетия по-късно като спомен на от дълго време трансферирал зенита си кино режисьор “ и прибавя, че тематиките ще бъдат: „ първите любови, втори любови, майка, смъртност, артист, с който е работил режисьорът, 60-те, 80-те и сегашното. Празнотата, неизмеримата празнина пред невъзможността да продължиш да правиш филми. И творчеството, кино и театрално, и невъзможността да разделиш творбата от живота на създателя. “

 s8_2

В допълнение Педро Алмодовар споделя, че за разлика от „ Хулиета “, протагонистът в „ Dolor Y Gloria ” ще бъде мъж (Антонио Бандерас) и филмът ще е с присъединяване на две актриси, които обожава – Пенелопе Крус и ветеранката Хулиета Серано.

Най-вероятно филмът ще дебютира следващата година на фестивала в Кан, където Алмодовар е постоянно наличие.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР