След продължаващия няколко дни студ, от днес започва затопляне. Сутрешните

...
След продължаващия няколко дни студ, от днес започва затопляне. Сутрешните
Коментари Харесай

Започва затопляне! Дори минималните температури в Пловдив скачат над нулата


След продължаващия няколко дни мраз, от през днешния ден стартира стопляне. Сутрешните температури в Пловдив ще се повишиват доста и ще бъдат сред 1 и 4 градуса. След обяд времето ще бъде най-вече слънчево със стойности до 8-9 градуса. Валежи не с еочакват.

Над страната ще доминира слънчево време, преди обяд тук-там в равнинната част от страната с мъгла или ниска облачност. Вятърът ще е със западна съставния елемент, слаб, в източните региони - до сдържан, вечерта ще се усили. Максималните температури ще са сред 3° и 8°, в регионите с по-трайна мъгла - малко по-ниски, в София - към 3°.

В планините ще доминира слънчево време. На места основно преди обяд ще е мъгливо. Ще духа мощен северозападен вятър, който вечерта още ще се усили. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 3°, на 2000 m - към минус 4°.

По Черноморието ще доминира слънчево време. До обяд на обособени места ще е с ниска облачност или мъгла. Ще духа до сдържан, най-вече северозападен вятър. Максималните температури ще са 5°-7°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала, в най-северните региони - краткотрайно 3 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР