След премиерата на игралния филм Добрият шофьор режисьорът Тонислав Христов

...
След премиерата на игралния филм Добрият шофьор режисьорът Тонислав Христов
Коментари Харесай

Българският филм „Добрият шофьор” плени сърцата на зрителите във Финландия и Швеция, очаква оценката на българската публика

След премиерата на игралния филм „ Добрият водач ” режисьорът Тонислав Христов чака оценката на българската аудитория.

„ Добрият водач ” към този момент е пожънал триумфи във Финландия и Швеция, а актьорите Малин Кръстев и Герасим Георгиев – Геро са получили интернационалните награди за основна и поддържаща мъжка роля.

Идеята на лентата е да накара фена да се замисли – да бъде по-добър и виновен в името на най-голямата полезност Живота - при всяка крачка, пеш или зад кормилото.

Сюжетът на кино лентата е по действителна история и споделя за Иван (Малин Кръстев) е таксиметров водач в един от огромните черноморски курорти. Той икономисва пари, с цел да се върне във Финландия, където са брачната половинка и синът му, и да поправи грешките от предишното. Парите не доближават и Иван е заставен да прояви досетливост, с цел да печели по-бързо, което му основава проблеми.

Тонислав Христов описа, че работата по сюжета е траяла над три години, а фотосите са лишили още две. Беше тежък и сложен снимачен развой, само че съм признателен, че с екипа успяхме да създадем кръг на доверие, призна още Христов.

Целия диалог вижте във видеото. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР