След прегледи и рентгенови снимки лекарите там с изненада установяват,

...
След прегледи и рентгенови снимки лекарите там с изненада установяват,
Коментари Харесай

Чудо! Мъж от Монтана паднал от четвъртия етаж на строително скеле, няма дори счупване

След прегледи и рентгенови фотоси лекарите там с изненада откриват, че няма счупвания, нито вътрешни пострадвания и кръвоизливи. На третия ден той е изписан и се прибира в дома си

Мъж на 36 години от Монтана, който правел външна изолираност на блок в регионалния град, е паднал от четвъртия етаж и е останал незасегнат, оповестиха за Българска телеграфна агенция от хирургическото поделение на болничното заведение в Монтана.

Инцидентът е станал на 10 август към обяд. Тогава Ярослав Н. пада от строително скеле, построено за изработка на външна топлоизолация. След като авансово опитва предпазно въже, открива, че то се държи крепко, само че все пак, откакто взема решение да увисне на него, той полита с главата надолу.

Негови сътрудници незабавно подават сигнал на телефон 112 и на място идва екип от Центъра за незабавна здравна помощ в Монтана, който открива, че е жив, оказва му първа помощ и го транспортира в хирургическото поделение на държавната болница „ Д-р Стамен Илиев “.

След прегледи и рентгенови фотоси лекарите там с изненада откриват, че няма счупвания, нито вътрешни пострадвания и кръвоизливи. На третия ден той е изписан и се прибира в дома си.

Ярослав Н. е уверен, че е имал голям шанс да остане жив и здрав по-късно рухване. Случаят още повече е засилил вярата му в Бог, показа той за Българска телеграфна агенция.

През идната седмица случаят ще бъде доизясняван и от Инспекцията по труда в Монтана, която към този момент е почнала работа по него.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР