„След предстоящите избори правителство в България ще има на всяка

...
„След предстоящите избори правителство в България ще има на всяка
Коментари Харесай

Инж. Петър Кънев: „След изборите, правителство в България ще има на всяка цена“

„ След идните избори държавно управление в България ще има непременно. " Това съобщи лидерът на листата с претенденти за народни представители от коалиция „ Българска социалистическа партия за България " за 2-ри МИР Бургас инж. Петър Кънев. Той показа прогнозата си с присъстващите на среща-разговор, която се организира в гр. Камено.

„ Шансът на Българска социалистическа партия да влезе в изпълнителната власт е безусловно действителен. През последните месеци Българска социалистическа партия е балансьор, който умерено и деликатно разисква всички проблеми. Абсурд е в Народното събрание да си играем на противоборство ", беше безапелационен инж. Кънев.

" Цяла година държавната администрация е на стенд - бай, т.е. на изчакване. Цяла година бизнесът на практика върви по кабинетите и гишетата и се моли някъде нещо да подпишат, а никой не смее нищо да прави ", разяснява още лидерът на листата в Бургас.

Той напомни, че цените на тока, на горивата се покачват, епидемията още веднъж се развихря и на фона на всичко това е неприемливо в страната да няма устойчиво ръководство.

„ Не можем да оставим бъдещето на децата ни да е такова, каквото сега го виждат нашите сътрудници от други партии. Не може да не знаеш стихотворението „ Аз съм българче ", не може да не знаеш, че е имало турско иго, не може да не знаеш таблицата за умножение. Това не би трябвало да го позволяваме. Има опция нещата да се трансформират ", сподели от своя страна Тодор Байчев, втори в листата на обединението.

По отношение на икономическото развиване той разяснява, че е нужно да бъдат въвеждани нови технологии и едвам тогава страната ни ще бъде конкурентноспособна.

„ Няма по какъв начин България да продължи да се развива по този метод ", съобщи Тодор Байчев.

„ Имаме късмет да вървим напред. Сегашната политическа конюнктура демонстрира, че Българска социалистическа партия има какво да даде на България. Нужна ни е Вашата поддръжка, с цел да можем да покажем на какво сме способни и да реализираме смяната, за която всички приказваме и към която се стремим ", разяснява Таня Иванова, която заема шеста позиция в листата на „ Българска социалистическа партия за България ".

„ Имаме действителен късмет за триумф. Спазваме поредна политика, която не се е трансформирала във времето ", изрази убеденост Живко Бараков, претендент за депутат от Камено.

Присъстващите зададоха голям брой въпроси. Те обявиха желанието си за обезпечаване на повече благоприятни условия за разговор сред жителите и ръководещите, с цел да бъде чувано мнението на хората. Споделиха и опасенията си, че поради машинното гласоподаване доста от гласоподавателите, изключително по-възрастните, още веднъж ще изпитват терзание и е допустимо да не излязат да гласоподават.

Кандидатите за народни представители бяха съпроводени от водача на социалистите в Бургас Живко Господинов и от общинския ръководител на Българска социалистическа партия в Камено Мария Петрова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР