След представянето на версията на Ranger през миналата година, по време

...
След представянето на версията на Ranger през
миналата година, по време
Коментари Харесай

Автосалон Бирмингам 2018: Премиера за Ford Ranger Wildtrak X

След представянето на версията на Ranger през миналата година, по време на специализираното ревю в Бирмингам, Ford показва новата специфична серия на пикапа си Ranger- Ranger Wildtrak X.

Новата специфична версия на Ranger, който е най-продавания пикап на главните 20 европейски пазара на Ford, идва с отличителни и неповторими екстериорни и интериорни детайли, особено Performance Blue цветово осъществяване на външността, черни радиаторна решетка, релси на тавана, стъпенки, алуминиеви джанти, специален леген за товарното поделение и други, а в интериора откриваме напълно изпълнени в кожа седалки с противоположен сив тегел.

Ford Ranger Wildtrak X ще се предлага във версия Double Cab, като задвижването е поверено на 3.2-литров TDCi дизелов мотор с 200 конски сили, смесен с шестстепенна автоматична предавателна кутия и система за задвижване на четирите колела. Със междинен разход на гориво от 8.8 литра на 100 километра, пикапът към този момент е наличен за поръчка, а първите доставки ще бъдат осъществени през август.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР