След представянето на електрическия си флагман вчера вечерта, днес Mercedes-Benz анонсира премиерата

...
След представянето на електрическия си
флагман вчера вечерта, днес
Mercedes-Benz анонсира премиерата
Коментари Харесай

Електрическият Mercedes-Benz EQB с премиера на 18 април

След представянето на електрическия си флагман през вчерашния ден вечерта, днес Mercedes-Benz анонсира премиерата на още изцяло електрически модел, който ще се присъедини към разширяващото му се семейство EQ.

Новината този път е обвързвана с компактното SUV предложение на Mercedes-Benz- EQB, световната премиера на което ще се състои на 18 април, по време на специално Mercedes-EQ Night Shanghai събитие в първия прес ден на интернационалното ревю Auto Shanghai 2021.

За момента от Mercedes-Benz не анонсират много технически детайлности за EQB, но споделят, че международната му премиера ще се състои паралелно с азиатската на EQS.

От компанията разясняват също по този начин, че със своя модулна сърцевина, EQB ще постави нови стандарти в компактния клас на електрическите автомобили, и ще предложи възможност за превозването на до 7 човека или багаж с размер до 1700 литра.

Mercedes-Benz EQB ще бъде разполагаем за закупуване първо в Китай, след което в Европа ще бъде лансирана негова локална версия, която ще се предлага и в Съединените Американски Щати.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР