След предприети заградителни действия е задържан извършител на автокражба, информираха

...
След предприети заградителни действия е задържан извършител на автокражба, информираха
Коментари Харесай

Автокрадец със 79 криминални регистрации е арестуван след гонка с полицията в София

След подхванати заградителни дейности е арестуван причинител на автокражба, осведомиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Малко след 20 часа във вчерашния ден в Столичната полиция било обявено за незаконно лишен лек автомобил. Според получените данни, притежателят на транспортното средство го оставил за малко с ключ на таблото пред магазин за хранителни артикули в квартал " Христо Ботев “. Докато пазари в комерсиалния обект той вижда по какъв начин незнаен мъж отмъква колата му.

Незабавно били подхванати взаимни заградителни дейности от чиновници на Първо районно управление (на МВР) и отдел Специализирани полицейски сили на Столична дирекция на вътрешните работи. Действията на служителите на реда били подкрепени и от сили на ГДЖСОБТ. Минути по-късно причинителят на автокражбата бил локализиран, само че отказал да се подчини на полицейските разпоредби и в следствие осъществил пътен случай на бул. " Цариградско шосе “. При последвалия опит за бягство той бил спрян и арестуван на кръстовището на улиците " Слатинска " и " Гео Милев ".

Оказало се, че зад кормилото е 32-годишен мъж, прочут на органите на реда, с над 70 криминалистични регистрации и осъждан. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Предстои отчет на събраните материали в прокуратурата.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР