След предполагаемо групово изнасилване на 18-годишно момиче, полицията в германския

...
След предполагаемо групово изнасилване на 18-годишно момиче, полицията в германския
Коментари Харесай

18-годишна брутално изнасилена във Фрайбург, задържаха 7 бежанци и германец

След хипотетично групово обезчестяване на 18-годишно момиче, полицията в немския град Фрайбург е задържала осем души. Разследващите ревизират дали има още причинители, съобщи Българска национална телевизия.

Арестуваните са седем сирийци и един немец. Те са на възраст сред 19 и 29 години. Живеят най-вече в бежански центрове. Всички арестувани са били известни на органите на реда поради предходни закононарушения като нанасяне на телесни повреди, обири и търговия с дрога, оповестява представител на полицията във Фрайбург. До арестите се е стигнало посредством ДНК-следи по жертвата и мястото на престъплението.

Според информацията, предоставена досега, един от обвинените е почерпил в заведение с пиво момиче на 18 години. В напитката обаче, е сипал и упойващи субстанции. Извел е жертвата на открито и в шубрак е направил половото посягане. След това върху омаломощеното момиче са се нахвърлили и други мъже. В деня по-късно, на 14 октомври, жертвата е подала сигнал в полицията, против незнаен причинител.

Вътрешният министър на провинция Баден-Вюртемберг похвали чиновниците на реда за осъществените разкрития и осъди закононарушението, в случай че бъде потвърдено, като ужасяващо. Кметът на Фрайбург прикани разпоредбите и законите да важат и да се почитат от всички.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР